Ouder- en Kindadviseur


In Amsterdam is aan iedere school een Ouder- en Kindteam verbonden. Heeft u vragen over de opvoeding, het opgroeien of de ontwikkeling van uw kind? Dan kunt u altijd terecht bij de ouder- en kindadviseur, jeugdarts of jeugdverpleegkundige van het Ouder- en Kindteam. Zij zijn onafhankelijk van school. Vragen kunnen gaan over uw kind (bijvoorbeeld over eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken gedrag) of de gezinssituatie (denk aan verlies, scheiding of ruzie).

Loopt u eens binnen bij ouder- en kindadviseur Willemien Duvekot, zij is elke woensdag bij ons op school aanwezig. Of maak een afspraak op school of een andere plek in de wijk. Samen bekijken we wat er speelt en welke hulp er bij u past. Wilt u informatie en advies? Gesprekken met of begeleiding van de jeugdpsycholoog? Of misschien een training voor kind of ouder?

U kunt zelf rechtstreeks contact opnemen met Willemien Duvekot op 06-26635229 of via w.duvekot@oktamsterdam.nl. U kunt ook langsgaan bij het Ouder- en Kindteam in de wijk.

Lees meer op de website van het Ouder- en Kindteam. Hier kunt u onder andere (anoniem) chatten met een medewerker of het adres opzoeken van het team in uw wijk. U bent altijd welkom!