Ouderraad


Informatie

Dankzij de inzet van de ouderraad en veel andere actieve ouders is het mogelijk allerlei activiteiten te organiseren voor kinderen. De ouderraad wordt gevormd door ouders en leerkrachten. De ouderraad houdt zich vooral bezig met het organiseren van feesten, klassenuitjes, de avondvierdaagse e.d.

 

De klassenouders zijn de contactpersonen voor de ouderraad. De klassenouders worden veelal ingezet om hulpouders te werven. Voor vaste activiteiten zoals het begeleiden van uitstapjes en het organiseren van feesten zijn veel ouders nodig. U kunt zich hiervoor altijd aanmelden bij de groepsleerkracht. Nadere informatie kunt u krijgen op school en bij de ouderraad. Wij zijn met al uw hulp heel blij.

Daarnaast is de ouderraad verantwoordelijk voor het innen van de ouderbijdrage. Hiermee worden de verschillende klassenuitjes en feesten bekostigd. Voor vragen kunt u zich richten tot OR.Neptunus@amosonderwijs.nl
De ouders die in de ouderraad zitten zijn:
Anne Wesselink, Sietske Valkenburg, Hester Martens, Jessamijn Alberts, Lonneke Wijnhoven,
Jacqueline van der Aa en Karina Trinidad. Naast de ouders zitten een 3-tal leerkrachten in de ouderraad: Anne Marie Boerman, Jaap Leeuwin en Tamara Visser.

 

Leden

 

Ouders:

Anne Wesselink
Sietske van Valkenburg
Hester
G├╝lsen
Patricia
Jessamijn
Karina Trinidad

Leerkrachten:

Michelle Louwris
Jolanda van Oers

AMOS

INFORMATIE AVONDEN