Unikidz in basisschool Neptunus


Bij Unikidz krijgen kinderen volop de kans hun talenten te ontwikkelen. Wij zetten kinderen in hun kracht met uitdagende activiteiten op het gebied van sport, spel, theater, koken, creativiteit, dans en educatie. Ons enthousiaste team staat dagelijks klaar om binnen een veilige omgeving de kinderen te coachen en stimuleren.

Buitenschoolse opvang (BSO) locatie Neptunus 4-7 jaar

Bij BSO UniKidz bieden wij dagelijks activiteiten aan op het gebied van sport, spel, theater, koken, creativiteit, dans en educatie. Kinderen kunnen bewust kiezen voor een actieve of ontspannende activiteit. Denk bijvoorbeeld aan zumba, UniKidz Rangers, ponymaatjes, buikdansen, spelletjes doen, sport- en spel, tapa’s maken, STEAM (science, technology, engineering, art & mathematics), theaterles en paardrijden. Elke 10 weken wordt er een nieuw activiteitenprogramma samengesteld. Ons activiteitenprogramma sluit goed aan bij het profiel van Daltonschool Neptunus, namelijk wetenschap, natuur en techniek.

Buitenschoolse opvang (BSO) locatie Neptunus Scoolz Junior 8+ jaar

Kinderen vanaf 8 jaar worden opgevangen in de Scoolz Junior Room, een ruimte die wat stoerder ingericht is voor deze leeftijdscategorie. Zij krijgen meer zelfstandigheid, kunnen eventueel aan hun huiswerk werken of lekker chillen in de Scoolz lounge. Binnen Scoolz Junior worden activiteiten aangeboden die meer aansluiten bij deze kids. Zo kan STEAM daar een grote educatieve rol spelen, maar ook bijvoorbeeld het aanbod van sport, dans en koken wordt aangepast.

De lessen voor alle kinderen worden verzorgd door professionele krachten die de kinderen uitdagen hun talenten te ontwikkelen. Naast de gezellige ruimtes van UniKidz en Scoolz Junior in de Neptunus school maken we ook veel gebruik van de gymzaal, het Joris Ivensplein maar bijvoorbeeld ook de tennisbaan en de Boerderij op IJburg.

Wij werken o.a. samen met Theaterschool ACT, STEAM, Boerderij op IJburg, Sportstudio ‘ ik-ben-fit’ Arena en Spurd.

Team met een plus factor

Wij zijn bijzonder trots op onze medewerkers. Bij ons team is uw kind in goede handen! Zij creëren een veilige en warme basis door middel van veel persoonlijke aandacht voor uw kind. Ze zijn een vertrouwd gezicht, een luisterend oor en stimuleren de kinderen om soms net dat extra stapje te zetten. Alle extra kwaliteiten van ons team noemen we de Plus-factor. Zo hebben we o.a. sportdocenten, remedial teachers, creatieve therapeuten en dans- en theaterdocenten. Dat biedt een geweldige basis voor de uitgebreide activiteiten waar UniKidz om bekend staat!

 

Informatie

Heeft u vragen? Komt u graag een keer kennis maken met ons team? Wilt u de locatie bekijken, een dagje meelopen of een rondleiding? Neem contact met ons op via onze website, stuur een email of bel ons op 020 416 56 91.

UniKIdz
www.unikidz.nl
informatie@unikidz.nl
020 416 56 91