Buitenschoolse opvang
(4-13 jaar)

Kinderen hoeven niet naar de opvang, maar ouders moeten naar hun werk. Dat begrijpen wij bij UniKidz als geen ander. Wij creëren een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn, net als thuis. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor een paar uur over. Zorgen dat ze gezond eten en drinken. Brengen ze naar paardrijden, ballet, theater of zwemles. Luisteren naar ze, geven aandacht. Elke dag weer opnieuw met dezelfde liefde en passie voor de kinderen.

UniKidz biedt veel meer dan een reguliere opvang. Dit doen we door activiteitenblokken van 10 weken aan te bieden in vier ontwikkelingsgebieden FitKidz (sport & beweging), MindKidz (ontwikkeling & onderwijs), SoulKidz (met hart & ziel) en SkillsKidz (maken & creëren). Alle activiteiten binnen onze opvang zijn inclusief, dus je betaalt niets extra.

Kinderen halen bij UniKidz hun zwemdiploma, hebben judo-, boks- en basketbaltraining, rijden paard, mountainbiken, maken dingen in de STEAM Makerspace (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics), dansen, hebben theater- en kookles, doen ballet, maken muziek, en hebben de kans al die andere dingen te doen die je als ouders het liefst zelf met je kind zou doen als je die drukke baan niet had. Elke activiteitenblok kan je kind kiezen voor een nieuw activiteitenprogramma.

Onze locaties zijn ingericht met o.a. een sportzaal, kookstudio, dans- en theaterzaal, bibliotheek/mediaruimte, Makerspace, atelier, bioscoop en een Scoolz Junior huiskamer. Dat biedt veel mogelijkheden om activiteiten intern aan te bieden. Voor een aantal activiteiten zoals mountainbiken, zwemles en paardrijden gaan we naar andere locaties toe.


Openingstijden

Actuele openingstijden staan op de website van UniKidz. Tijdens schoolvakanties bieden wij vakantieopvang en op officiële feestdagen is de BSO gesloten.


Nieuwsgierig geworden?

Ervaar het zelf en kom langs voor een rondleiding. Wij vertellen graag alles over ons bijzondere concept!


Meer informatie of contact opnemen?

Locatie Neptunus
www.unikidz.nl

informatie@unikidz.nl

020 416 56 91